Чомлек по бански

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
6
7k
26/06/2018
"Има специална дума за най-вкусното ястие със свинско и зеле - чомлек е тя"
Приготвяне40 мин.
Готвене420 мин.
Общо460 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 915
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкия джолан и го накиснете за 2 часа във вода. Измийте зеленчуците и ги поставете (без картофите) заедно с джолана и подправките в пръстен гювеч.

Залейте отгоре с виното и вода, запечатайте капака с тесто и го сложете да ври за 6 часа на тих огън.

След това извадете готовия джолан, обезкостете го и го върнете пак в гювеча, като добавите и подготвените картофи.

Запечатайте пак с тесто съда и доварете до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар