Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Дипове»Дип със сирене, авокадо и чесън

Дип със сирене, авокадо и чесън

Дип със сирене, авокадо и чесън
Снимка: Албена Асенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Универсално предястие, което може да поднесете при официални случаи или просто така, за да почерпите приятели"

Необходими Продукти

  • авокадо - 1 бр.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
  • сирене - 80 г
  • орехи - 1 с.л. счукани
  • сол
  • копър - 3 - 4 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изважда се вътрешността на авокадото и се смачква заедно с лимоновия сок на каша.

Към авокадото се прибавя счуканата с малко сол скилидка чесън, предварително настърганото сирене, смлени орехи и ситно нарязаният копър.

Всичко се разбърква добре до получаване на еднородна смес.

Дипът е идеално допълнение към брускети или крекери.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: