Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боряна Николова
Боряна Николова
За кремче с течен шоколад аз иползвам заквасена сметана...Много по-вкусно ми се струва.....
10.07.2013 16:46
5
Цвети
Цвети
Прекалено сладка е.. няма нужда и от захарта!
10.07.2013 15:09
3
Пламен
Пламен
От която сметана искаш , но по добре е да използваш течна сметана.
16.03.2013 12:34
8
Espe7
Espe7
А сметаната течна ли е или става и от тази на прах която е?
07.03.2013 21:42
Пламен
Пламен
Аз не съм качвал снимка!От сайта я качиха!Да кремът става по блед но поне е вкусна!
04.03.2013 22:33
1
Таня
Таня
Ех, сега трябва да изчакам 24 часа докато стане за хапване :) Иначе кремът стана много по-блед, на снимката все едно е слепвано директно с течен шоколад. Може би следващия път ще пробвам с по-малко сметана.
26.02.2013 20:46
Таня
Таня
Снимката не отговаря на рецептата :(
26.02.2013 20:15
1
Пламен
Пламен
Ами използвай колкото захар искаш!Моето семейството обича с повечко захар.
26.02.2013 19:19
1
1
Покажи всички подкоментари
emisra
emisra
Ще я направя! Изглежда страшно вкусно! Само захарта ми идва в повече! В течния шоколад има достатъчно захар!
26.02.2013 17:34