Тази рецепта коментираха

Анонимен
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Всички които пишат рецептите и снимат изглеждат прекрасно,аз много рецепти правя от тях,но не ми се получават,спазвам всичко и тегля всичко.Но може би не винаги снимат самата рецепта,продукта
22.11.2019 16:58
2
Ventsi Slavcheva
Ventsi Slavcheva
В баварския крем не се слага брашно нито цели яйца само жълтъци .
20.04.2019 21:15
6
Nikolay Valkanov
Nikolay Valkanov
Интересна рецепта. Аз приготвям баварски крем по рецепта на мой приятел потомствен готвач от Мюнхен повече от 25-30 години. Всичко е почти така, но се ползва само брашно и се добавят бадеми. Сгъстяването се получава при първият етап и охлаждането накрая.
19.05.2016 17:46
12
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Не съм приготвяла такъв вид крем. Трябва да опитам, защото изглежда страхотно!
01.04.2016 09:14
2
Ели
Ели
Ами аз го сложих във формата на кекса и мислех да го обърна но все още е течно вече минаха 3ч. от както е в хладилника ....дано до стане ако не със сламката ще го пием :
28.02.2016 21:09
2
Ели
Ели
Май нещо аз не правя като хората свърших всичко точно както е написано но имам чувството че тази течност никога няма да се втвърди или жилира сега е в хладилника......можеше да се уточните как се завършва сипва се във форми или пече се на водня баня като крем карамела и се втвърдява след 2ч.......дано не отиде всичко в канала...
28.02.2016 18:23
6
1
1
Покажи всички подкоментари
Ели
Ели
В класическата рецепта няма брашно. Яйцата са 6. Първо млякото се загрява до разтопяване за 2/3 от захарта, после се прибавя на тънка струйка към разбитите до побеляване с останалата захар жълтъци. След това сместта се загрява при непрекъснато бъркате на водна баня до сгъстяването и. Прибавя се желатина, сметаната, почива си и се добавят и белтъците, разбити на снаяг.
С тови крем си взех дипломата от ТОХ - а.
28.01.2016 21:53
24
1
2
Покажи всички подкоментари