Рвцептата е точна.Защо да не е?Пече се нито в силна,нито в слаба фурна,не трябва водата да завира,госпожата е написала ясно.А си пише коя захар за какво е.Тази която е за карамел е за него,останалата се слага в млякото ,логично :) Любим десерт,наскоро го правих. :)
19.01.2016 17:51
8
1
динко
кексът е хубав с всеки модел от които се приготвя
17.01.2016 07:17
1
3
Ивон
много непълна рецепта...
на колко градуса да е фурната? коя е тази захар която се прибавя към яйцата? млякото предварително затоплено или?
12.01.2016 20:10
3
Деси Маринова
Крем карамелът е един от любимите ни десерти вкъщи.
05.01.2016 22:40
Дафинка Керанджиева
От скоро харесвам крем карамел, тапърва ще се осъвършенствам
18.12.2015 09:45
1
Огнян
При карамелизиране на захар не се бърка. Не се използват бъркалки, лъжици, тояги или лопати. Вместо това съдът се върти и се използва гравитационната енергия на нашата планета.
05.10.2015 20:41
19
3
anonimen
Mnogo haresvam krem karamel
23.06.2015 13:35
3
2
Светла
Никога не съм слагала вода, докато карамелизирам захарта. Мисля, че на тези потребители, които са писали,че имат вода в карамела е именно от там.
на колко градуса да е фурната? коя е тази захар която се прибавя към яйцата? млякото предварително затоплено или?