Хумус

23/10/2011
от daniНовак
"Интересна разядка, която най ще ви се услади с топъл селски хляб!"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 849
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете изцедения нахут, тахана, лимоновия сок, чесъна и подправките в блендера или купата на миксера и пасирайте. Ако сместа е много суха, прибавете малко от сока от консервата или малко кисело мляко.

Разстила се на тънък слой в чиния за сервиране, поръсва се със зехтин и ситно нарязан магданоз и се украсява с резенчета лимон и домат.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 5
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Мартина Тракова
Аз също много го харесвам с препечена филийка.
0
0
Vladimir
Vladimir
27.03.2013 20:45
Много приятно ястие! Аз го предпочитам с повече зехтин,подправки,прясно изпечени питки и сварено яйце!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв