Разядка с орехи и чесън

24/11/2013
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
"Разядката!!! Открихме рецептата в старите книги с българска кухня и ще я пазим завинаги в сайта ни за вас "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 310
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • орехи – 2 ч.ч. (счукани)
  • чесън – 2 глави
  • олио – 2 с.л.
  • хляб – 1 филия
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и се счуква, като се добавят постепенно орехите и накиснатият и отцеден хляб.

Олиото се сипва на тънка струйка при непрестанно бъркане, докато се получи гладка смес. Добавя се сол по вкус.подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар