Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в масло»Пачи крак в масло на тиган

Пачи крак в масло на тиган

редакция:
Диана АндроваДиана Андрова
Готвач
1575563331
Пачи крак в масло на тиган
Снимка: Диана Андрова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Гъби в масло на тиган - апетитен завършек на вашия ден"

Необходими Продукти

  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • пачи крак - 1 килограм
  • масло - 3 с.л.
  • чесън - 4 скилидки
  • копър - 1/2 връзка
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите пачи крак. По-големите нарежете, а по-малките запазете цели.

Сипете олиото и маслото в тиган, загрейте ги. Сипете гъбите, посолете и налейте бялото вино.

Оставете гъбите да се задушават до омекване. Овкусете с черния пипер и добавете скълцаните скилидки чесън.

Свалете от огъня и поръсете гъбите в масло с наситнените копър.

Пачият крак в масло на тиган е чудно мезе, опитайте!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
А какво стана с чесъна и от къде дойде магданоза?
06.07.2023 16:53
1
Покажи всички подкоментари