Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца в глазура от сушени кайсии

Свински ребърца в глазура от сушени кайсии

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Свински ребърца в глазура от сушени кайсии1 / 2
20/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
8
"Свинско с кайсии - уникално вкусна комбинация, която ще впечатли и най-големите традиционалисти"

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 2 кг
  • кайсии - ½ ч.ч. сушени
  • соев сос - ½ ч.ч.
  • кетчуп - ¼ ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребърца се заливат с вода и се задушават 45 минути на бавен огън до полуготовност. Вадят се в чиния.

Приготвя се глазура от пасираните сушени кайсии, соевия сос, кетчупа и няколко лъжици вода.

Ребърцата се пекат на 180 градуса 20 минути, като постоянно се обръщат и се поливат с глазурата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: