Свински врат с глазура

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Свински врат с глазура1 / 2
17/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
130 мин.
Общо
190 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свински врат - 1.600 кг.
  • горчица - 2 с.л.
  • бира - 200 мл.
  • кимион
  • черен пипер
  • риган
  • мащерка
  • червен пипер
  • За глазиране
  • горчица - 1 ч.л.
  • мед - 1 с.л.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • За гарнитура
  • картофи - 1 кг
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.

Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа.

След това се пече в тава под капак за 10 мин. Добавя се бирата и се пече поне 1 час и 40 мин.

Продуктите за глазурата се смесват в чашка и се намазва месото.

Картофите се режат на шайби и се добавят към месото. Пече се до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Продуктите за глазурата се слагат след като месото е изпечено или преди това?
18.05.2016 17:52