Панирано сирене с орехова коричка

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
03/11/2011
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 613
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете сиренето за 10-тина минути във фризера. През това време разбийте заедно яйцата с оцета. Отделно смесете галетата, смлените орехи, черния пипер, , босилека и ригана.

Нарежете сиренето на 4 по-дебели платки. Загрейте мазнина в тиган с незалепващо покритие. Оваляйте парчетата сирене първо в яйцата, после в галетата и отново в яйцата.

Панировката трябва да покрие сирената обилно. Изпържете панираните сирена равномерно от двете страни. Щом се зачервят хубаво от едната страна, внимателно ги обърнете от другата.

Извадете ги върху решетка, под която има кухненска хартия. Поднесете панираното сирене с орехова коричка с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Nina Nikolova
Nina Nikolova
11.02.2016 13:04
аз направих сиренцето , и си го сложих в салатата :) вкусно е и приятно хрупкаво
0
0
Nina Nikolova
Nina Nikolova
01.02.2016 23:13
мм страхотен вкус ;)
0
0
Милена
Милена
15.07.2013 22:33
полято с мед и още малко орехи, гарнирано с печени круши или ябълки.......Задължително чаша вино,върви и с бяло и червено
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти