петък, 22 август

Свинска пача

Публикувана от:
Видяно: 27 184 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Свинско
Рецепта за Свинска пача
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции6-8

Необходими Продукти

  • свински крака - около 1 кг
  • свински език - 1кг
  • свински уши - 1 кг
  • свински сърца - 2 кг
  • майорана - 10 г
  • черен пипер - 10 г
  • чесън - 10 г
  • сол

Приготвяне на Свинска пача

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.

4.7 от 13 Гласа

Отзиви (2)

  • 0
    0
    Отговор
    Аййй

    2014-02-21, Оценка 5 от 5 за Свинска пача

    В рецептата липсва оцет за овкусяване на бульона !!!
  • 8
    2
    Отговор
    Васил Кабзималски

    2013-11-05, Оценка 5 от 5 за Свинска пача

    Браво! Разкошно! Накапах се!След 17 часа/т.е. като ми свърши работното време/, хуквам към магазина ва съответните продукти. Утре вечерта ще хапнем разкошна студена пача и чаша дви мерло със стайна температура.Завиждайте ми!

Домашна и уникална рецепта за Свинска пача. Не намерихте това което търсите? Виж останалите категории за Свинска пача. Изпитани рецепти от българската и интернационална кухня. Препоръки за готвенето на Свинска пача в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди рецепти, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.