неделя, 7 февруари

Свинска пача

От Роси ТрифоноваИноватор / Автор20/11/2011
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции6-8
Изпрати Свинска пача
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо43 928
  • Преглеждания за месеца424
  • Преглеждания за седмицата424
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Продукти

  • свински крака - около 1 кг
  • свински език - 1кг
  • свински уши - 1 кг
  • свински сърца - 2 кг
  • майорана - 10 г
  • черен пипер - 10 г
  • чесън - 10 г
  • сол
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Свинска пача

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
4.3 от 17 Гласа

Отзиви (2)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
2
0
Отговор
Аййй

2014-02-21, Оценка 5.0 от 5 за Свинска пача

В рецептата липсва оцет за овкусяване на бульона !!!
10
4
Отговор
Васил Кабзималски

2013-11-05, Оценка 5.0 от 5 за Свинска пача

Браво! Разкошно! Накапах се!След 17 часа/т.е. като ми свърши работното време/, хуквам към магазина ва съответните продукти. Утре вечерта ще хапнем разкошна студена пача и чаша дви мерло със стайна температура.Завиждайте ми!

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и уникална рецепта за Свинска пача. Не намерихте това което търсите? Виж останалите категории за Свинска пача. Изпитани рецепти от българската и интернационална кухня. Препоръки за готвенето на Свинска пача в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди рецепти, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.