Свинска пача

20/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Специален поздрав за всички почитатели на хардкор бг кухнята "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо62 047
  • Преглеждания за месеца277
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.подобни рецепти тук

5 10
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Аййй
Аййй
21.02.2014 13:37
В рецептата липсва оцет за овкусяване на бульона !!!
6
0
Васил Кабзималски
Васил Кабзималски
05.11.2013 13:06
Браво! Разкошно! Накапах се!След 17 часа/т.е. като ми свърши работното време/, хуквам към магазина ва съответните продукти. Утре вечерта ще хапнем разкошна студена пача и чаша дви мерло със стайна температура.Завиждайте ми!
14
4

Виж всички коментари или напиши такъв