Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Най-любимата свинска пача

Най-любимата свинска пача

Най-любимата свинска пача
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Най-любимата свинска пача - всеки би похапнал от нея"

Необходими Продукти

  • свински крака - 4 бр.
  • свински уши - 4 бр.
  • чушки - 3 бр. червени, сухи
  • черен пипер - зърна
  • дафинов лист
  • бахар
  • чесън - 1 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане слагаме 4 бр. свински крака, 4 бр. уши, 3 сухи червени чушки, черен пипер на зърна, дафинов лист и бахар.

Сипваме вода, да покрие месото и три пръста отгоре. Варим един час.

Готовото месо оставяме да изстине и нарязваме свинските уши, а краката почистваме от кокалите. Чушките почистваме от люспите. Счукваме една глава чесън.

В купички или тава слагаме от месото, чесън, чушка, сол и бульон, който сме прецедили предварително. Разбъркваме хубаво и оставяме да изстине, да се желира.

Сервираме свинската пача с препечена филийка.

Получава се идеалната и най-любима свинска пача.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа по идея на Даниела Иванова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: