Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дани
Дани
Средно ниво на глутен? Брашно тип 500 е с високо съдържание на глутен. Какво трябва да е брашното - тип 700, от което се прави хляб "Добруджа" и което е изключителна рядкост да се намери на дребно в търговската мрежа, брашно тип 1150 - типово, или 1350? Какво точно?
20.04.2013 10:19
1
милена
милена
Ако жълтъкът е 13грама, няма ли да стане тесто?
20.04.2013 00:48
2
кремена
кремена
идеята му е да е универсално тесто - ако искаш го пържи, ако искаш го изпечи на питки...
07.04.2012 19:30
х9
х9
и?? после какво се прави - пържи, пече, вари?? То мекичко, мекичко, ама какво се прави от това тесто?
07.04.2012 08:23