Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анка
Анка
Вкусни са.Аз всяка седмица правя.
31.12.2015 08:59
1
Иванова
Иванова
Типично по български, всяко нещо има... "ама аз така го знам!" :)))
Розичките са супер! Правила съм ги много пъти, днес пак ги направих, сега пият сок... :)
17.10.2014 12:40
2
4
Михаил
Михаил
Пробвайте като намажете разточеното тесто с разтопено масло вместо олио и поръсите със смлени орехи. Полученото се наричаше "Мелчета".
01.12.2013 15:41
12
1
Снежанка
Снежанка
След като се поръси с орехи върху разточената кора може да се накъса на малки парченца розов локум. При печенето локума изкача отгоре и парченцето заприличва наистина на розичка.
01.12.2013 13:42
2
2
Горанова
Горанова
Това е,така наречената ,,мързелива баница,,макар ,че не разбирам защо я наричат така .Аз лично като я изпека и истине я прибирам във фризера 1 доза -3 тави и когато реша сиропирам няколко розички
01.12.2013 11:10
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Михайлова
Михайлова
Стига с това "брашно колкото поеме"! Не може ли да измерите количеството, което е нужно и да го нашишете в рецептата?!
19.11.2013 10:20
14
1
1
Покажи всички подкоментари
Пелагия Петрова
Пелагия Петрова
тази стара рецепта,по същия начин след като се намаже разточената кора се поръсва с натрошени орехи и след това се режат розичките и рецептата по нататак е същата
18.11.2013 20:08
9
reniradina@gmail.com
reniradina@gmail.com
Това е любимата баница за правене на моята майка. От 30 години прави тази баница и е много вкусна. Аз също точа баницата. но все мисля, че не е като на мама...
18.11.2013 19:00
2
1
саша
саша
Мария Панайотова е права
16.11.2013 10:27
саша
саша
за сиропа може да се сложи канела и става чудесно
16.11.2013 10:24
1
Павлинка Георгиева
Павлинка Георгиева
Правя тези розички,като плънката е с орехи,захар и канела.Замесвам меко тесто с обикновена лимонада,като върху брашното натрошавам маята. всичко друго се препокрива с вашата рецепта. Много са сполучливи и свършват за кратко време,на жаргон,''за нула''време.
23.10.2013 13:23
4
Мария Панайотова
Мария Панайотова
Не е вярно. Правят се листи дебели около 1 1/2 см. и се нанася смес с орехи, захар и канела. Навиват се на роло и се редат в тавата. След като втасат добре се печат в предварително загрята фурна
22.10.2013 21:01
краси
краси
Ръся кората с орехи ш канела всичко друго е по рецептата
22.10.2013 20:06
Доника
Доника
Станаха много вкусни и сладки. Всички в къщи много ги харесаха! Благодаря за хубавата рецепта!
22.10.2013 17:21
1
Didka
Didka
стават страхотни просто става малко бавничко и аз я знам тази рецепта и я правя постоянно много са вкусни
14.08.2013 18:49