Сиропирани Жокейчета

Сиропирани Жокейчета
Снимка: Потребител#182879
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
14
"Ретро наслада само с няколко продукта Няма как да пропуснете това попадение от старите тетрадки"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 и 1/2 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 пак.
  • Сироп
  • вода - 2 ч.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • какао - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата със захарта. Добавя се брашното, размесено с бакпулвера.

Изсипва се в правоъгълна тавичка, намазана с масло.

Пече се на 200 градуса.

След като се изпече, се оставя да изстине, като в това време се приготвя сиропът.

Сироп:

Загряват се водата със захарта, добавя се какаото.

С така получения сироп се залива изстиналият и нарязан на предпочитани форми сладкиш.

По желание сиропираният сладкиш се глазира с шоколад, украсява се с ядки или друго.

Сиропираните Жокейчета са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: