Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Гуврето го е коментирал много точно, аз само бих добавил малко копър на семе...
18.01.2023 21:48
1
гуврето
гуврето
това си е баш капама по бански,която си няма нищо общо с оригиналната.а оригиналната е --Разложката капама.това с каймата и лука --смях в залата.капамата без чакане/това е мариновано цвекло .но не червено/ не е никаква капама.а го няма и суджука.в капамата няма никакво запържване.това е някаква пародия на капама.а къде е и телешкото месо?простои нямам думи
31.12.2013 17:54
9
1
красимира
красимира
аз пък до сега не съм чувала за капама със цвекло и сушени сливи.има заведения в банско,където се приготвя капамата по оригинална рецепта.
03.10.2013 12:28
3
Мариа Сидерова
Мариа Сидерова
Такива капами със сърми в Банско няма.Там зелето се нарязва.Уверявам ви.
12.01.2012 21:32
4
1
От църно гуде - бела дропка
От църно гуде - бела дропка
Сигурно това ястие е наистина много вкусно, но нека не заблуждаваме потребителите с неточности!!! Наличието на различни видове месо се определя като капама, но НЕ Банска!!! Всеки, опитал поне веднъж (макар и в заведение) този местен шедьовър, веднага би се сетил за неповторимия вкус на сушени сливи и мариновано цвекло. Това е само част от оригинала.
...И все пак, тази НЕбанска капама звучи вкусно!
28.12.2011 22:49
3
2
bla bla bla
bla bla bla
хах...банска капама с кайма... :D и се слага телешко месо :P
28.12.2011 14:04

Последно Коментирани