Начин на приготвяне
Ако имате възможност, използвайте сусамово олио, ако не слънчогледово.
Нарежете свинското на тънки и дълги парченца. Смесете продуктите за марината и забъркайте месото в нея. Оставете месото да се маринова около 30 мин.
Междувременно нарежете моркова на тънки гредички, пресния лук и чесъна - на ситно.
Сварете нудълса според указанията на производителя (около 6 мин) Отцедете и измийте със студена вода.
Загрейте част от олиото в дълбок тиган на умерена температура на котлона и запържете морковите и лука за около 5 мин.
Добавете чесъна, соевия сос и сусама и гответе още около минута, като разбърквате.
Добавете отцедените нудълс, пържете, като непрекъснато разбърквате около минута, и сипете нудълса със зеленчуците в чиния за сервиране.
Загрейте останалото олио и сипете маринованото месо.
Пържете, като разбърквате около 20-25 мин. Подредете месото върху нудълса.
Поръсете със ситно нарязани пера зелен лук и сервирайте.
Свинското с Нудели по Тайландски е много вкусно.