Тази рецепта коментираха

Анонимен
Марийка
Марийка
И аз го направих, само че го допълних с орехи.Опекох го като мъфини. Излязоха 24 броя.
12.03.2014 16:21
5
Йорданка
Йорданка
Сладкиша е чудесен ,аз го правя много често но вместо бакпулвер слагам една лъжичка сода, винаги я разбърквам с ябълките .Слагам орехи, може и да се рендосат отгоре няколко шоколадови бонбона, шоколадови пръчици и т. н.зависи от фантазията.
11.03.2014 13:57
2
3
Кристи
Кристи
Много е хубав кекса аз сложих 2 ябълки половин чаша счукани орехи и 60-70 гр стафиди стана бижу
02.03.2014 12:36
5
teodora
teodora
много вкусен, но с 4 яйца
06.01.2014 15:23
4
2
Mariana Vasileva Mileva
Mariana Vasileva Mileva
Стана ми тиклав като недоопечен.60мин го пекох на вентилатор...
01.01.2014 21:14
2
1
Ани
Ани
Мисля,че вентилатора е объркал печенето.Хваща коричка и не може да бухне. Аз загрявам фу
рната и като го сложа изключвам горния реотан.
16.03.2014 15:18
4
1
мими
мими
Стана чудесен и внучките ми много го харесаха
18.12.2013 16:09
8
1
стефка илиева
стефка илиева
благодаря за рецептата....днес го направих и много ми хареса....бързо се приготвя и много сочен и ароматен
става
02.12.2013 19:51
2
Nikolinka Georgieva
Nikolinka Georgieva
Аз го направих днес с 4 яйца,стана прекрасен,пухкав и сочен..:) Благодаря за рецептата!
30.11.2013 22:26
3
Надка Павлова
Надка Павлова
кекса стана супер вкусен, но с 4 яйца!!!!!
23.11.2013 21:09
4
1
корнелия
корнелия
каква е формата за кекс
29.11.2013 18:13
Стефка Георгиева
Стефка Георгиева
Ще го пробвам.
22.11.2013 06:22
1
Пепа
Пепа
И аз ще го пробвам
23.02.2014 15:03
2
Ирката
Ирката
Уникален, направо се влюбих във вкуса и аромата на този кекс! Опитайте го!
21.11.2013 09:45
4
Мария
Мария
страхотен е :)))
29.10.2013 21:27
Мария Стефанова
Мария Стефанова
Mного става хубав
5.00-5.00
29.10.2013 11:36
1
1
Здравка Обретенова
Здравка Обретенова
Мн.е хубав.Ето една идея за да не почерняват ябълките веднага като ги обелите и накълцате на кубчета ги потопете в гореща вода.Когато се добавят към тестото се подсушават върху сълфетка.
27.09.2013 11:00
1
roki
roki
много готино
28.08.2013 12:15
1
Краси Симеонова
Краси Симеонова
и аз го правя същия но с 4 яйца и орехите не са смлени но счукани на по дребно, и ябълките нарязани на дребни кубчета, и го поръсвам с пудра захар,след като се изпече. Става страхотен, това е любият сладкиш на цялото семейство, за отрицателно време се изяжда.
08.08.2013 12:28
1
Дора Грозева
Дора Грозева
Аз правя ябълков сладкиш по същия начен, но олиото е 1 ч.ч. , брашното 1,5 ч.ч и прибавям 1 ч.ч. смлени орехови ядки.
06.07.2013 19:46
галина
галина
правя го всяка седмица, но отгоре слагам резенчета ябълка и става перфекто - след 15-20 минути изчезва, сякаш е се е появил ефекта "Бермудски триъгълник" ха ха
лесно бързо и много вкусно
28.06.2013 19:26
1
Delfina
Delfina
За по-добро разпределяне на ябълките ( крушите) е хубаво да се овалят малко в брашно така не се слепват. Иначе рецептата е мн добра, но с 4 яйца.
28.06.2013 17:04
марена
марена
и аз имам проблем с брашното стана като тесто сложих малко кис мляко и сега ще жидя какво ще стане
28.06.2013 14:14