Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Защо ми стана клисав ? Спазил всичко както сте описали ,пекох 50 мин на 170 градуса и при бачкане вътре е суров! Сега го нарязох и еърнах отново във фурната ? На вас не е ли клисав вътре?
18.02.2025 12:25
ПСС
ПСС
Този сладкиш стана любим не само в семейството!!! Също добавям доволно количество смлени ядки! Страхотен!
10.01.2023 20:31
3
Анонимен
Анонимен
Пълно фиаско! Не знам къде сбърках. Следих всичко да е точно. Само содата шупнах с винен оцет. Не бих повторила!
12.08.2022 19:53
2
1
Анонимен
Анонимен
И при мен така
29.01.2024 00:03
Анонимен
Анонимен
Здравейте,пробвах вашата рецепта.Да страхотно се получи,но и аз добавих малко олио и печени ядки.Благодаря Ви за рецептата.
11.04.2022 13:44
1
Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
Благодаря за чудесната рецепта, Илияна! :)
Аз сложих една ябълка и една круша, освен това добавих и една с.л. слънчогледово олио. Сладкишът стана много ароматен и сочен!
12.01.2022 15:34
4