Пробвах рецептата получи се страхотен крем карамел, но 40 минути на 160° после увеличих на 180°за още 30 минути - получи се отгоре страхотен загар и да знаете трябва тавичката да е в средата на фурната за да не заври водата, ако видите, че почва водата да завира сипете студена вода.
08.01.2025 22:07
Анонимен
Според мен на 160 градуса няма да хване коричка, но пък крем карамелът е много вкусен!
12.12.2024 20:17
Анонимен
Превъзходна рецепта! За първи път правя крем карамел и спазих всичко по рецептата, дори и печенето!
Благодаря!
18.01.2025 20:33
Анонимен
А фурната трябва ли да се загрее предварително? А наистина ли за 6 купички е нужно 1 л. мляко? А наистина ли са нужни 8 яйца? А наистина ли се пече на 160°? А наистина ли ще стане готов крем карамела за 20 мин.? Зададени така въпросите подсказва, че рецептата не е вярна!!!
24.12.2024 12:08
1
Анонимен
Става разкошен крем карамел, благодаря за рецептата.
16.11.2024 15:05
1
Анонимен
Печенето на два реотана ли трябва е или само на горен ?
07.06.2024 19:32
1
Петя Георгиева Дадачева
Захарта се карамелизира първо след това се сипва в купичките !!!!!!!!
30.09.2023 21:12
2
2
2
Анонимен
Дадачева, безкрайно неуважителна си към другите в коментарите си. Няма правилно и грешно, не си в столова с манджи по рецептурник а в любителски сайт.
25.02.2024 07:23
Анонимен
Сляпа ли си, това пише и в рецептата, че в касерола се разтопява захарта до златисто и се сипва на дъното на купички, после яйчената смес
16.02.2024 20:21
2
Анонимен
160 градуса е прекалено ниска температура, по-добре да е около 170-180 градуса!
31.12.2022 00:11
9
7
1
Анонимен
120 е най-добре,но така се пече 3часа.
Последните 15мин -на 180.
Благодаря!
Последните 15мин -на 180.