Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Става разкошен крем карамел, благодаря за рецептата.
16.11.2024 15:05
1
Анонимен
Анонимен
Печенето на два реотана ли трябва е или само на горен ?
07.06.2024 19:32
1
Петя Георгиева Дадачева
Петя Георгиева Дадачева
Захарта се карамелизира първо след това се сипва в купичките !!!!!!!!
30.09.2023 21:12
1
1
2
Анонимен
Анонимен
Дадачева, безкрайно неуважителна си към другите в коментарите си. Няма правилно и грешно, не си в столова с манджи по рецептурник а в любителски сайт.
25.02.2024 07:23
Анонимен
Анонимен
Сляпа ли си, това пише и в рецептата, че в касерола се разтопява захарта до златисто и се сипва на дъното на купички, после яйчената смес
16.02.2024 20:21
1
Анонимен
Анонимен
160 градуса е прекалено ниска температура, по-добре да е около 170-180 градуса!
31.12.2022 00:11
9
6
1
Анонимен
Анонимен
120 е най-добре,но така се пече 3часа.
Последните 15мин -на 180.
18.03.2024 07:22