Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Та, значи, пробвах наново рецептата. Или киселото мляко трябва да е 1 ч.ч., или брашното да се намали на 2 ч.ч. и става много по-добре :)
14.02.2020 16:13
Sunny Petkova
Sunny Petkova
И това, което разбрах на по-свежа глава - не може да има грамове и чаши! Трябва всичко да е еднакво - или всичко е в грамове, или всичко е в чаши. От там идва и объркването, и защо кекса не се получава добре.
08.02.2020 11:22
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Кексът ми стана леко сбит и мисля, че брашното му идва една идея повече. Не е това, което трябва да бъде. Не бухна много и кашата му стана доста по-гъста от нормалното. Следващия път (ако има такъв) ще пробвам с по-малко брашно и 1/2 ч.л. хлебна сода в добавка. Надявам се да стане по-хубав от сегашния вариант.
07.02.2020 23:31
Милена
Милена
Когато има кисело мляко не бухва толкова.
20.01.2016 13:30
1
Дарена
Дарена
Ами сладури, не бухва, защото може би е с двойна доза ;)
09.01.2014 13:05
2
Рада
Рада
Много Ви моля да поставяте реални снимки на готовия продукт от посочената рецепта.
Направих кекса и не се получи така,както е на снимката.
За една млада домакиня това е много комплексиращо.
14.12.2013 12:07
10
1
Бубка
Бубка
Колко пъти писаха, че ако авторът не предостави снимка, сайтът поставя някаква сходна. А за бухването много голямо значение има начина на печене.
14.12.2013 11:26
2
христова мария 58
христова мария 58
снимката на кекса не е реална защо заблуждавате хората аз го правя с 6 яйца и усвен бакпулвера слагам и хлебна сода в киселото мляко и пак не става толкова висок
15.11.2013 18:18
1
2
1
ддд
ддд
Без мазнина?
17.05.2015 22:50
2
1
daniela dimitrova
daniela dimitrova
госпожата пита в кексовото тесто дали се слага нямаква мазнина
15.11.2013 17:30
1
2
Иванка
Иванка
ами писах намазнена значи олио :) само за това е нужно .. може и да полеете с някакво безалкохолно става страхотен :)
15.11.2013 17:15
Иванова
Иванова
това кекс без никаква мазнина ли е - олио, масло или маргарин?
15.11.2013 15:17
1
1
Марияна6666
Марияна6666
И аз бих попитала същото? Как без никаква мазнина...?
24.02.2016 15:02
3