Тази рецепта коментираха

Коментари (11)

Изпрати
Sunny Petkova
Sunny Petkova
14.02.2020 16:13
Та, значи, пробвах наново рецептата. Или киселото мляко трябва да е 1 ч.ч., или брашното да се намали на 2 ч.ч. и става много по-добре :)
0
0
Sunny Petkova
Sunny Petkova
08.02.2020 11:22
И това, което разбрах на по-свежа глава - не може да има грамове и чаши! Трябва всичко да е еднакво - или всичко е в грамове, или всичко е в чаши. От там идва и объркването, и защо кекса не се получава добре.
0
0
Sunny Petkova
Sunny Petkova
07.02.2020 23:31
Кексът ми стана леко сбит и мисля, че брашното му идва една идея повече. Не е това, което трябва да бъде. Не бухна много и кашата му стана доста по-гъста от нормалното. Следващия път (ако има такъв) ще пробвам с по-малко брашно и 1/2 ч.л. хлебна сода в добавка. Надявам се да стане по-хубав от сегашния вариант.
0
0
Милена
Милена
20.01.2016 13:30
Когато има кисело мляко не бухва толкова.
1
0
Дарена
Дарена
09.01.2014 13:05
Ами сладури, не бухва, защото може би е с двойна доза ;)
2
0
Рада
Рада
14.12.2013 12:07
Много Ви моля да поставяте реални снимки на готовия продукт от посочената рецепта.
Направих кекса и не се получи така,както е на снимката.
За една млада домакиня това е много комплексиращо.
10
1
Бубка
Бубка
14.12.2013 11:26
Колко пъти писаха, че ако авторът не предостави снимка, сайтът поставя някаква сходна. А за бухването много голямо значение има начина на печене.
0
2
христова мария 58
христова мария 58
15.11.2013 18:18
снимката на кекса не е реална защо заблуждавате хората аз го правя с 6 яйца и усвен бакпулвера слагам и хлебна сода в киселото мляко и пак не става толкова висок
1
2
ддд
ддд
17.05.2015 22:50
Без мазнина?
2
1
daniela dimitrova
daniela dimitrova
15.11.2013 17:30
госпожата пита в кексовото тесто дали се слага нямаква мазнина
1
2
Иванка
Иванка
15.11.2013 17:15
ами писах намазнена значи олио :) само за това е нужно .. може и да полеете с някакво безалкохолно става страхотен :)
0
0