Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
все ги отлагам че са мазнички, а много са ми се прияли
06.05.2016 09:42
1
нони
нони
обикновенни бухти,нищо особено,по-подходящи за начинаещи домакини
01.07.2015 19:05
1
4
ioana
ioana
e stavatli topka zna4i trqbva smesta dae gasta nemie qsno
28.05.2015 21:15
4
4
Любка
Любка
Ами аз до сега не съм пробвала във фритюрник, ако искате пробвайте. :)
15.02.2014 17:48
2
Ели
Ели
А може ли да се изпържат във фритюрник?
28.01.2014 16:58
Нина
Нина
В по по-тясна касеролка, загрявате повечко олио. Топвате една чаена лъжичка във вода, вземате от сместа и помагайки си със пръст изсипвате в загрятото олио.Трябва да изглежда като голяма капка, и като се изпържи да добие кафеникав цвят, поразително прилича на мушмула. Брашното е 3 чаени чаши, и захарта е 1 ч.ч.
14.09.2013 18:36
5
тони
тони
чудни са!
14.09.2013 14:26
2
Катето
Катето
Здравейте, току що приготвих тези бухтички. Станаха много бързо, пухкави и много вкусни! Идеални са за хапване по всяко време. Задължително ги пробвайте, страхони са! :)
13.09.2013 20:56
7