Тази рецепта коментираха

Анонимен
Милена Йорданова
Милена Йорданова
"Изчакайте да изстине" ... Нали не се пече ...
05.08.2016 10:25
7
3
1
Мария
Мария
За да се разтопи маслото е нужно да се загрее.
12.03.2017 16:33
1
valia
valia
не разбрах без пе4ене ли е
19.07.2016 10:11
1
1
Моника
Моника
да всичко се меша в една тенджера като се започва от разтопяването на шоколада и не се пече
22.07.2016 17:11
3
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много обичам тоблерон! Ще се опитам да го приготвя!
21.05.2016 18:35
3
1
Моника
Моника
изключително лесен :)
21.05.2016 23:51
2

Последно Коментирани

Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k