Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Разбрах че си нямаш и понятие от готвене а от иновация да не говорим. Нито познаваш подправките нито тяхното рационално ползване.
Да нахвърлиш безразборно един куп подправки и с това да заличиш автентичният вкус на основният продукт не е никаква иновация.
Предполагам че не си изпробвала нито една от рецептите си и още по-малко четеш кави неща пишеш. Сама ще се очудиш как при приготвянето на рецептата изчезват или се проявяват продукти .... магия накаква.
11.02.2016 20:26
3
1
найник
найник
А аз разбрах, че ти си един рядко срещан тъпанар, нямаш име, нямаш нито една рецепта тук, но иначе си компетентен по всички теми на кулинарията - кажи си размерите на болния мозък и веднага ще ти предложа рецепта как да се сготви една порция от 20 такива мозъка! Егото ти е голямо, но само когато си на тъмно, понеже вече разбрах, че трудно вдяваш ще се изразя по-конкретно, криеш се зад анонимността (някои му викат паравана на нета). Комплексиран си от нещо, но естествено не знаеш къде те стяга чепикът и си го изкарваш на другите. Научил си се да използваш сложни и неразбираеми думи и термини, но основните ти познания са от Гугъл. Неграмотен си, но не се отказваш да пишеш. Злобен си, но това не те прави кулинарен ГУРУ. Най-страшното е, че си безполезен и вероятно много добре го осъзнаваш, но продължаваш да се гърчиш и пържиш в собствената си злоба. Не се сърди на другите, че си самотник, вероятно и смотаняк! Навсякъде говориш за разходи, време, порции, икономии - за теб готвенето е разход на продукти, време, ток и т.н., с две думи "разбрала ти свиня от кладенчова вода", важното е копанката да е пълна! Завалия!!!
23.02.2016 23:45
2
4