Начин на приготвяне
В подходяща плитка купа смесете пресования чесън, водката, лимоновия сок, меда и подправките и разбъркайте много добре.
Отстранете кожата на пилешките бутчета и ги сложете в маринатата.
Оставете месото за 24 часа в хладилник, след което отцедете и изпечете върху силно загрята скара по 6-8 минути на страна.
Поднесете пържолите с гарнитура от свежа салата по избор.
Пилешките пържоли с чеснова марината на скара са готови.
Коментари
Да нахвърлиш безразборно един куп подправки и с това да заличиш автентичният вкус на основният продукт не е никаква иновация.
Предполагам че не си изпробвала нито една от рецептите си и още по-малко четеш кави неща пишеш. Сама ще се очудиш как при приготвянето на рецептата изчезват или се проявяват продукти .... магия накаква.