Идеята Ви за Сутляч без захар не ми допада.Не бих дала и на детето си!
26.01.2016 15:00
1
Джемиле Чешлиева
Това е лично ваша преценка. Всеки сам решава как да си гледа детето и с какво да го храни.
26.01.2016 15:08
Мартина Тракова
Сутляч се прави със яйца,или нишесте.Има го вариант запечен на фурна.Не желая да се заяждам,само да уточним:Колко е като количество ориза 1в.ч.?Колко голяма е бучката масло?На 3 литра течност какво количество ориз слагаш?И аз харесвам десерти без захар,само тогава,когато са добре подплатени с шоколад :D Или сутляча не е десерт?
26.01.2016 14:09
1
Джемиле Чешлиева
Г-жо Тракова обикновенно на това му викаме по друг начин, но в превод сие сютляч. От ястие на ястие си има разлика. Имената може да се повтарят,но това не означава, че е едно и също. А и не слагам повече от 1 в. ч. ориз на 3 л.. Защо ли? Защото гледам да е по течно, щото го пасирам като лека каша за детето. Ако не сте обърнали внимание съм уточнила, че това е Детска закуска.
26.01.2016 14:32
Мартина Тракова
Захар няма ли в тоя Сутляч?Мислех ,че е сутляш.Рецептата нещо куца!
26.01.2016 13:34
1
Джемиле Чешлиева
Нищо не куца в рецептата. Аз например го обичам без захар. Всеки го прави различно.ако всеки прави нещо по един и същи начин какъв е смисълът да се публикуват рецепти и опит. Що се отнася до името в моя край му викаме Сютляч.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани