Тази рецепта коментираха

Анонимен
Зори
Зори
Салатата стана с интересен вкус. Аз обаче препоръчвам коренчетата от дръжките да не се режат, а както са заедно да се натопят в тенджера със студена вода, за да се напият с вода. Така стават уникално сочни и хрупкави. Преди да ги пуснете в подсолената вряща вода изрежете коренчетата. И след попарването им ги залейте със студена вода в гевгир, за да си запазят цвета и витамините.
Браво за рецептата!!!
17.02.2017 10:39
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Чудно нещо: дресингът от сол, оцет, копър, чесън и олио (или зехтин) превръща всяка салата от зеленчук или гъби с неутрален вкус във вълшебство!
27.01.2016 08:31
Илияна Димова
Илияна Димова
като права салата от спанак не отделям дръжките, слагам и листата и дръжките
27.01.2016 08:00
2
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
И аз нв съм яла пособна салата от дръжки :) В кулинарията всичко се използва :)
27.01.2016 07:41
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Не съм предполагала, че от дръжките, може да стане вкусна салата.Ще изпробвам рецептата.
27.01.2016 06:51
1
1
Покажи всички подкоментари