Страхотна рецепта! Мусаката стана превъзходна, сложих щипка сода бикарбонат и заливката стана много пухкава??
27.05.2024 19:35
Ниникито
Много добре! Аз винаги добавям и чубрица, защото е най-определяща за вкуса на мусаката, която познавам.
15.06.2023 12:34
11
Анонимен
Често правя мусака по тази рецепта и се получава супер, но не добавям морковите, те за мен променят малко вкуса. В къщи всички я обожават.
25.04.2023 10:23
6
Анонимен
Най-добрата мусака според мен - правя я винаги при възможност
28.03.2023 07:18
4
1
Юстиниян Ясенов
Вече втори път я правя тази мусака и е божествена!
09.03.2023 21:33
2
1
Валентина
Истинска българска мусака! Супер.
19.10.2022 23:41
3
Юстиниян Ясенов
Стана много вкусна мусака. Но аз слагам 1 кг. кайма на 1 кг. картофи
16.10.2022 01:55
4
Христо Славейков
Прекрасна българска мусака стана! Класика в жанра. Аз добавих и една тиквичка за красота!
11.04.2022 21:07
4
2
1
Анонимен
тиквичката не стана ли много разварена?
18.10.2024 21:50
Veska
Тази вечер и ние сме на мусака.
Но аз правя варена заливка с прясно мляко, яйца и брашно.
Ще пробам да направя моята мусака с вашата заливка.
08.08.2016 15:08
6
Анонимен
Рецептата е хубава, но защо ти е магданоз. Само чубрица
27.05.2024 10:25
2
2
Анонимен
Super stana
31.01.2024 22:40
3
Георги
Тази мусака е невероятна направих я но в застройката слагам и малко сода бикарбонат и 3 4 яйца +кашкавал и става още по вкусна Благодаря ви
20.01.2024 16:29
6
Анонимен
Хубава рецепта. Ще я пробвам скоро!
27.11.2023 18:24
1
Анонимен
Чудна стана, благодаря!
21.11.2023 12:38
1
2
Анонимен
Мусака без чубрица не е мусака, лично мнение !
04.11.2023 18:52
20
Yordanka Vasileva
Аз правя мусаката с 2 кг картофи и 1 кг кайма и я ядем два дни , хахахаха и домати не слагам но това е въпрос на вкус. И като подправка добавям девисил и магданоз.
12.08.2023 09:57
2
Анонимен
Сготвена на топ ястие с таратор и зелена салата
31.05.2023 15:05
2
Потребител#273534
Рецепта като за мастър шефове. Много добра!!!
13.05.2023 13:38
2
1
иван иванов
Браво много добра рецепта.
04.05.2023 20:52
1
Maria Kostoff
Рецептата изглежда доста обещаващо и мисля днес да спретна една мусака по тази рецепта. Да видим.
Но аз правя варена заливка с прясно мляко, яйца и брашно.
Ще пробам да направя моята мусака с вашата заливка.