Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Като рецепта и продукти е добре, но истинската мусака се реди - картофи, плънка, картофи, а не се бърка на тюрлюгювеч. Знам, че това е масова практика, но не защото е по-добре, а защото е по-лесно. Освен това значение имат и размера на кубчетата на картофите - наистина има разлика(емпиричен опит от мен - по-малките и добре притиснати картофи, стават по-вкусни) Що се отнася до чубрицата - бабите по селата са я слагали на всичко, защото това са имали целогодишно, но това не означава, че е ок. Стига вече сме слагали всички подправки във всичко - така като подушиш от вратата, всяка манджа мирише на едно и също :) По-малкото е повече.
12.12.2024 17:01
11
19
2
Анонимен
Анонимен
Най после един адекватен коментар за тая пуста чубрица, дето я ръгате на всичко що е манджа.
08.07.2025 17:17
Анонимен
Анонимен
Най точната рецепта
29.01.2025 08:41
Анонимен
Анонимен
Страхотна рецепта! Мусаката стана превъзходна, сложих щипка сода бикарбонат и заливката стана много пухкава??
27.05.2024 19:35
Ниникито
Ниникито
Много добре! Аз винаги добавям и чубрица, защото е най-определяща за вкуса на мусаката, която познавам.
15.06.2023 12:34
17
Анонимен
Анонимен
Често правя мусака по тази рецепта и се получава супер, но не добавям морковите, те за мен променят малко вкуса. В къщи всички я обожават.
25.04.2023 10:23
10
Анонимен
Анонимен
Най-добрата мусака според мен - правя я винаги при възможност
28.03.2023 07:18
6
2
Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Вече втори път я правя тази мусака и е божествена!
09.03.2023 21:33
3
1
Валентина
Валентина
Истинска българска мусака! Супер.
19.10.2022 23:41
2
4
Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Стана много вкусна мусака. Но аз слагам 1 кг. кайма на 1 кг. картофи
16.10.2022 01:55
4
Христо Славейков
Христо Славейков
Прекрасна българска мусака стана! Класика в жанра. Аз добавих и една тиквичка за красота!
11.04.2022 21:07
5
4
1
Анонимен
Анонимен
тиквичката не стана ли много разварена?
18.10.2024 21:50
Veska
Veska
Тази вечер и ние сме на мусака.
Но аз правя варена заливка с прясно мляко, яйца и брашно.
Ще пробам да направя моята мусака с вашата заливка.
08.08.2016 15:08
10
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта браво
20.05.2025 05:27
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта продължавайте да ни радвате с хубавите рецепти , а що се отнася за коментара по горе не обръщайте внимание дрън дрън та п9
20.05.2025 05:24
Анонимен
Анонимен
При стъпката за гореща вода добавям кубчета зеленчукови и говежди бульон, също така към подправките понякога слагам куркума и ползвам вегета вместо сол.
23.04.2025 20:58
Анонимен
Анонимен
Рецептата е хубава, но защо ти е магданоз. Само чубрица
27.05.2024 10:25
3
2
Анонимен
Анонимен
Super stana
31.01.2024 22:40
4
Георги
Георги
Тази мусака е невероятна направих я но в застройката слагам и малко сода бикарбонат и 3 4 яйца +кашкавал и става още по вкусна Благодаря ви
20.01.2024 16:29
8
Анонимен
Анонимен
Хубава рецепта. Ще я пробвам скоро!
27.11.2023 18:24
1
Анонимен
Анонимен
Чудна стана, благодаря!
21.11.2023 12:38
1
3
Анонимен
Анонимен
Мусака без чубрица не е мусака, лично мнение !
04.11.2023 18:52
27
Yordanka Vasileva
Yordanka Vasileva
Аз правя мусаката с 2 кг картофи и 1 кг кайма и я ядем два дни , хахахаха и домати не слагам но това е въпрос на вкус. И като подправка добавям девисил и магданоз.
12.08.2023 09:57
4