Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Гювече с наденица и кашкавал

Гювече с наденица и кашкавал

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Гювече с наденица и кашкавал
Снимка: Яница Николова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
"Гювечета за онези, които обичат да се наслаждават на живота и на вкусната храна"

Необходими Продукти

  • наденица - 1 бр.
  • яйца - 1 - 2 бр.
  • домат - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • подправки на вкус
  • сирене - 100 гр.
  • черен пипер
  • олио или масло
  • кашкавал - 100 гр.
  • магданоз за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на гювечето се слага масло, редят се кръгчета наденица, домат, натрошено сирене, подправки, чукват се яйца, но може и да се разбият и залее отгоре, посоляват се.

Похлупва се и се пече в предварително загрята фурна на 200-240 градуса около 15 минути, отхлупва се и се слага кашкавалът /настърган, допича се до златисто.

Поръсва се с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: