Следващите,който се решат да сготвят тази рецепта нека да знаят,че няма как за 25 мин да омекне ориза.Бъдете готови да бъркате непрекъснато ,защото накрая почти загаря.По добре си направете мляко с ориз!Шоколада,който настъргах се разтопи.Този десерт трябва да се поднася поне малко охладен,ориза задържа топлината :( Съжалявам за негативния коментар.Това не е моя десерт!Извинявам се още веднъж.
02.03.2016 15:45
1
Мари14
Уважаема г-жо М. Тракова
Тази прекрасна и лесна рецепта е от "Златната книга та шоколада" и неведнъж е изпробвана от мен, а и по принцип пускам рецепти само които лично съм изпробвала.
Този пудинг се приготвя със специален ориз "Арборио" за да може да стане на прекрасен тежък крем. Вероятно сте наясно , че за да стане един ориз на хубав крем е необходим и подходящ ориз. Варя го в млековарката на водна баня, и ако е необходимо прибавям и още малко прясно мляко, както съм указала в рецептата. Прибавям черен шоколад начупен на парчета и внимателно разбърквам. Поднася се топъл и топлината на десерта му придава прекрасен вкус, аромат на канела и шоколад.
Ето я и самата книга от където съм изпробвала немалко прекрасни и уникални рецепти.
Тази прекрасна и лесна рецепта е от "Златната книга та шоколада" и неведнъж е изпробвана от мен, а и по принцип пускам рецепти само които лично съм изпробвала.
Този пудинг се приготвя със специален ориз "Арборио" за да може да стане на прекрасен тежък крем. Вероятно сте наясно , че за да стане един ориз на хубав крем е необходим и подходящ ориз. Варя го в млековарката на водна баня, и ако е необходимо прибавям и още малко прясно мляко, както съм указала в рецептата. Прибавям черен шоколад начупен на парчета и внимателно разбърквам. Поднася се топъл и топлината на десерта му придава прекрасен вкус, аромат на канела и шоколад.
Ето я и самата книга от където съм изпробвала немалко прекрасни и уникални рецепти.
Поздрав!