Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ами...Просто перфектна рецепта!БЛАГОДАРЯ!!!
29.06.2024 18:10
Потребител#328923
Потребител#328923
Много ни хареса на всички в семейството, тази е вече една от любимите ни рецепти. Благодарим!
12.04.2023 15:34
3
Анонимен
Анонимен
Със сигурност рецептата е допаднала и се е харесала на много почитатели на китайската кухня с български привкус . Единственият ми съвет е , да замените меда с кедров сироп, или сладко по ваш вкус. Който и производител на чист , натурален мед, да попитате , ще ви отговори , че медът при термична обработка над 45 градуса е канцерогенен.
24.10.2022 21:11
7
Виолина Кучева
Виолина Кучева
Страхотно и многооо вкусно !
14.01.2019 16:10
2
Мата Денева
Мата Денева
Направих пилето по китайски .Стана много вкусно
16.09.2018 13:59
2
Borislav Gatev
Borislav Gatev
хубаво но зехтин в китайската кухня ?...
31.08.2018 16:00
6
1
Криси
Криси
Правя същата рецепта със свинско. Пполучава се уникално.
Използвам балсамов оцет. Пека на фурна, вкуса е неповторим
19.03.2018 15:50
7
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Безкрайни благодарности Сия! Много пъти съм правила подобни опити за китайско, но все нещо в пропорциите на сосчето ми се губеше. Сега стана точно както съм го хапвала в ресторанти- страхотна рецепта.
18.03.2018 10:34
5
1
Dora Grozeva
Dora Grozeva
Моля за поправка...за пръв път гласувам и бих желала да дам максимална оценка, ако може да се зачете моя глас. Рецептите на Сия са невероятни. Пробвала съм доста от тях и определено са по вкуса ми.
04.01.2017 19:52
11
1
Georgi Rusev
Georgi Rusev
Това не е пиле по китайски а един обикновен зеленчуков гювеч в "тиган"!!! Ако на някой му е харесало значи има носталгия по манджите на баба си. Сипването на соев сос за щяло и нещяло не прави една храна китайска, освен че ще ви напълни с натриев глутаминат като "бройлер".
04.01.2017 14:41
15
22
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Здравейте Г-н Русев, това че на вас не ви допада рецептата, не значи че и на останалите хора не трябва да им харесва. Не виждам нищо лошо в носталгията по бабините манджички и мога да ви кажа, че бабините манджи са най-вкусни. Относно това дали е гювеч в тиган може да го наречете така, когато вие сготвите нещо, споделите и си му сложите заглавие. В случая аз не съм китаец и няма как да сготвя автентично китайско ястие, за това съм дала примерна рецепта, която съм адаптирала от you tube и която уверявам ви много се доближава до ястията, които често хапваме в китайските ресторанти. По отношение на соевия сос, аз използвам качествен такъв, който съдържа соеви зърна, пшеница, вода и сол и няма как да се напълним като бройлери. Това, че вие ползвате соев сос с натриев глутаминат си е лично ваш проблем. И последно, горещо ви препоръчвам да опитате соев сос с оризов оцет, комбинират се блестящо, доказателство за това са милионите азиатски рецепти съдържащи двата продукта. Поздрави!
04.01.2017 17:03
31
Магданозка
Магданозка
Много се хареса на всички,изяде се на момента.
08.09.2016 22:28
7
2
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Ехаа,разкошотийка,обожавам го,пилето ми харесва, но най- много харесвам зеленчуците,уникално сочни и вкусни.
17.05.2016 13:34
6
1
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
А дали е уместно оризовият оцет да се замести с балсамов?
12.05.2016 21:57
8
5
2
Georgi Rusev
Georgi Rusev
в случая най удачно е лимон/ оризовия оцет е за други ястия/ балсамикото се конфронтира с соевият сос и не е удачно да го използвате.
04.01.2017 14:44
2
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз пък изобщо не го бях видяла в рецептата, нещо не съм догледала
12.05.2016 23:44
1
1
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Доста богата рецепта.И най-хубавотое,че макар и по китайски вътре няма МНГ.
12.05.2016 21:56
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Много е вкусно и аз така го правя, но слагам и малко оцет- много хубаво се бие със захарта.
12.05.2016 21:47
1