Начин на приготвяне
Първо се почиства пилешкото месо и се реже на парчета. Трябва да не са дебели парчетата, за да може да се изпекат добре. Начукват се и се поръсват с хималайска сол и черен пипер.
В една чиния се разбъркват 2 яйца с прясното мляко. В друга чиния се слага единствено брашното. Слагат се филиите хляб в блендер. След това се смесват с чесъна, ситно нарязания магданоз и маслото в отделна купа.
Загрява се фурната на около 180-200 градуса. Приготвя се тава, върху която се слага хартия за печене.
Първо се топва пилешкото месо в брашно. След това в купичката на яйцата и най-накрая в последната купичка с трохите. Процедурата се повтаря за всички парчета месо. След като сте ги наредили в тавата, полейте ги леко със зехтин и оставате да се пече за около 10-15 мин.
Изчистете и нарежете авокадото на ивици. Доматите на шайби. А синьото сирене и моцарела на филийки. След като минат около 10 минутки, извадете тавата. Върху всяко филе наредете домат, авокадо и сирената. По желание може да настържете и малко кашкавал отгоре. Връщат се във фурната за кратко, докато се разтопят сирената.