Страхотни бисквити! Браво за рецептата
От себе си добавих само есенция ром и шепа смлени орехи. Станаха просто уникални.В рамките на една седмица правих три пъти
23.01.2020 15:56
Slavyana Nikolova
Страхотна рецепта
26.07.2016 01:13
1
1
дари
много хубава рецепта и много вкусни бисквити, но ми се сториха малко твърди
02.05.2015 21:08
2
Ники
Много добра рецепта-станаха вкусни и хрупкави. Направо двойна доза направих. Вместо захар сложих мед-наполовина на грамажа захар,но можеше и повече, за да станат по-сладки. Ползвах сусамов тахан вместо сусам (нямах сусам, а и ако не е белен май се забива между зъбите) и малко кокосово масло с което ги намазах след като се изпекоха за аромат, понеже нямах кокосови стърготини под ръка.
26.11.2014 11:41
16
1
Анна Митева
Лесно и бързо. Може, вместо шоколад, да добавите няколко лъжици какао на прах. И вкусно!
24.08.2014 09:15
4
Една художничка
Чудесна рецепта! Получиха се много добре бисквитките! Аз добавих и ванилия към сместа и пекох близо 20 мин.
27.01.2014 13:24
3
Кикито
Предполагам, че се пекат в предварително загрята фурна на умерена температура???
24.10.2013 08:16
3
1
Врана неразбрана
Благодаря Ви, бисквитите са великолепни.
24.08.2013 22:32
4
1
Ани Нинова
Следките са невероятни. Много бързо стават и се ползват малко продукти. Аз сложих мюсли вместо овесени ядки и станаха супер. Малко се обърках с печенето, защото като ги боднах с клечка са много меки и не можах да разбера дали са се изпекли и малко ги препекох, но въпреки това са страхотни.
28.06.2013 16:15
Вкусотийки
Ивелина Николова, на топчета ги слагаш и те си се разпльокват самички :)
Уникални бисквитки - не толкова полезни, но най- хранителните от всички останали сладкиши и тестени изделия.
26.06.2013 09:20
Боби
за първи път ги правя и станаха страхотни,всички в къщи ги харесаха....благодаря за рецептата
06.05.2013 15:05
1
Ивелина Николова
Уникални са, станаха много вкусни, аз ги направих с орехи, вместо с кокос. Появи се само един проблем - разплескаха ми се при печенето. Може ли някой да ми каже като се направят топчетата така се пекат или предварително се сплескват малко...да не би да е от това, защото аз докато ги правех и ги сплесквах като бисквитки.
16.04.2013 12:53
3
1
Мария
Може би е била твърде топла сместа. Добре е да се охладят преди да се оформят на топчета и при печенето се сплескват до бисквитки без да се разтичат прекомерно.
08.12.2014 18:10
1
Силвия
направих ги с пресни стърготини от кокосов орех.Страхотни.
03.02.2013 20:45
Vessy
Много вкусни. Аз сложих и стафиди. Станаха разкошни.
20.12.2012 17:08
katalinalina
Невероятни са.Аз им добавих орехи вместо кокосови стърготини.
01.12.2012 14:27
Мариела
Станаха перфектни!!! Рени, винаги подобен вид бисквити са меки при изваждане и след това се втърдяват.
Следващият път мисля да добавя стафиди и ще кажа как са станали :)
08.11.2012 15:04
reni
Mnogo dobre se poluchiha superr blagodarq vi! :)
02.10.2012 20:20
1
reni
v momenta pravq tezi biskviti i veche pridobiha cvqt a sa meki ..sled ohlajdane li se vtvurdqvat ili ostavat meki ?
От себе си добавих само есенция ром и шепа смлени орехи. Станаха просто уникални.В рамките на една седмица правих три пъти
Уникални бисквитки - не толкова полезни, но най- хранителните от всички останали сладкиши и тестени изделия.
Следващият път мисля да добавя стафиди и ще кажа как са станали :)