Аз от години го правя....ноо с 1ч.захар в плънката ,и 1ч,захар в сиропа ...
05.11.2022 14:49
Аланис
на мен рецептата ми хареса,сполучлива е и я препоръчвам!!!
19.08.2014 16:21
4
1
Валентина
В този сладкиш изброих 5 чаши захар! Дори да допуснем, че дозата на продуктите е за огромна тава и я намалим наполовина - пак е много! От толкова захар човек може да хване диабет. На такова количество захар в сиропа бих добавила поне сока на 1 лимон, или лимонена киселина, за да придобие кисела жилка. Иначе байгън ще му става на човек от сладко... Като цяло : не ми харесва.
30.11.2013 07:58
3
6
1
Анонимен
Аз,правя турско и се слага лимон
10.07.2023 18:16
Мариана
Нина,ако ние сме на нивото на гърците по правене на сладкиши,значи сме велики сладкари.В тяхно захаропластио ако влезнеш свят да ти се завие от кой сладкиш или курабии да си избереш.Посочи ми една наша сладкарница отрупана с такъв берекет от сладки и курабии.И не само много,но вкус ненадминат.Виж като кулинари ние сме по-добри.Въпреки че те си признават,че са взели сладкарството от турците пак са по-добри от нас.
14.08.2013 16:55
13
3
Румяна Николова
Използвам от години тази рецепта, но в сиропа поставям 100 грама ром. Перфектен вкус!
05.08.2013 18:04
3
nina
Аз мисля,че последното в което ги бива гърците,са сладкишите.Този е сполучлив ,но като цяло използват толкова карамфил,мед и канела,че на човек му се развързва пъпа от сладко,както казваше баба ми.
03.07.2013 14:11
3
1
дида
Най-после една свястна и хубава рецепта за реване. Отлична е рецептата, така се прави реването. А за по-добър аромат в захарният сироп при варенето се слагат кората на един портокал / може и лимон/.Поздрави на девойката,пуснала рецептата !!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани