Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мама Мума
Мама Мума
Аз пък що си мислех, че парфето има само тънък блат отдолу за основа....., а това се реди като торта!!!!!
15.10.2013 19:12
4
мира
мира
Ех, ваня, ваня.....не си я правила тази торта, то е ясно. Няма как да стане, след като си варила желатина. Желатина НИКОГА не трябва да завира, иначе нищо няма да се получи, няма да стегне.
24.06.2013 13:31
28
Boika
Boika
Тази рецепта за торта е одвратителна,само дето си развалих продуктите и си загубих времето за помия като тази.А бе жена вземи я махни тази рецепта не подвеждай хората.Пълна излагация.......
03.06.2013 15:47
4
4
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
...
Сместа се разделя на 3 равни части, като едната се оцветява с какаото.
31.05.2013 09:23
1
мира
мира
А къде остана какаото?
31.05.2013 09:18
1
Д&Г
Д&Г
В тази рецепта само продуктите са същите. Правила съм я и е супер тортата, но начина на приготвяне е друг обяснявам Разбиват се 4 бр жълтъци с 1ч захар и се добавят към врящото мляко, отделно се разбиват брашното с водата и добавят и те, след като почне да се сгъстява се отстранява от котлона, отделно се разбиват белтъците, а желатина се разтваря във вода след което се слага за 10сек в микровълновата за да се втечни, през това време сместа с млякото е поизстинала, колкото да си топнеш пръста в нея и да издържиш и в нея се добавят първо желатина после и белтъците. Заливат се бисквитите с получената смес и се оставят в хладилника. Да ви е вкусно.
26.05.2013 09:05
14
vanq
vanq
няма как да кача снимка на направеното парфе а жие си го пригответе както смятате че е
10.05.2013 08:12
3
1
Гуглева
Гуглева
Рецептата звучи добре, но се съмнявам, че този който я е написал изобщо я е превил. Няма да е зле да се пояснят някои неща. Като например, че когато се ползва желатин, сместа НИКОГА не трябва да завира. И разбитите белтъци се прибавят към охладен крем, при непрекъснато разбиване и на малки порции. И някак си брашно И желатин.....ами няма да е зле да си изберете едното от двете. Не че няма да стане и с двете. А, щях да забравя – „пакетчета“....на такова безсмислие не бях попадала до сега.
17.03.2013 14:26
9
vvv
vvv
губене на време е всичко
25.02.2013 21:18
Дидка
Дидка
Ми добавете сместа с яйцата към леко охладени крем тогава и после го върнете на котлона, докато се загрее. И бъркайте непрекъснато!
28.11.2012 17:46
1
Ради
Ради
Няма нищо общо с картинката, а и на всичкото отгоре яйцата станаха на парцали и нищо не става от тази рецепта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.11.2012 15:10
1
MARIQ
MARIQ
няма нищо общо със картинката яйцата станаха на парцали
24.10.2012 15:39
Данчо
Данчо
защото е трябвало да разбиваш по-интензивно, докато си добавяла яйцата или може би си приготвяла на прекалено силен котлон. може да увеличиш количеството желатин и да държиш по-продължително в хладилника
23.10.2012 15:05
1
Радина
Радина
Защо яйцата останаха на парцали?А резултата - не беше стегнал добре крема в тавата
23.10.2012 09:54
1
Валя
Валя
Не разбирам,защо сте сложили тази снимка?!Няма нищо общо с рецептата!!!
11.09.2012 17:29
4