Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
От години правя чийзкейк по тази рецепта, опитвала съм много видове, със сметана, маскарпоне и желатин, но този си е най-добрият. Много точно е описано, че трябва да се запече отстрани, а в средата да е леко течен, тогава е готов. Всяка фурна е различна. Никога не ми се случвало да не се получи. Важно е да е с българско крема сирене, с другите невинаги става толкова добре. Лично аз си взимам какаови чаени бисквити, приятно се получава. Браво за подробното описание на рецептата! И е наистина хубава!
13.12.2016 16:49
7
Milena Tomova Georgieva
Milena Tomova Georgieva
Чудесна рецепта. Получи ми се много добре. Само печете на по висока температура и внимавайте да не изгори. Така и времето за печене се съкращава и крема ще е почти готов.
26.11.2016 19:56
Ani
Ani
Опитах да сложа сладкото, почти веднага след като го извадих от фурната - не успях. Започна да се разкъсва и затова го оставих да седи през нощта. Нина, времето за печене е достатъчно, трябва просто време да стегне добре, за да се сложи сладкото и да се нареже без да се разтича.
31.07.2016 19:55
2
Ani
Ani
Мили,хора, спазих точно рецептата, но кейкът ми не можа да стегне и не мога да отрежа парченце. Каква може да е причината ?
27.07.2016 10:08
3
1
2
Покажи всички подкоментари