Аспирина е киселина и помага със сигурност за бухването. Аз лично не бих го използвала. Има достатъчно други натурални набухватели.
03.07.2017 02:09
8
1
2
Галя
Сода с лимон, лимонтузу или кисело мляко например. Изобщо, прибавянето на нещо кисело към бакпулвера или содата, подсилва процеса на бухване. По същия начин действа в рецептата и аспирина - като киселина.
04.07.2017 11:23
2
3
Юлия Начева
Натурални набухватели и кои са те
03.07.2017 07:53
2
Юлия Начева
Кекса е много хубав . Дълги години не го правех точно заради аспирина. Става пухкав и много вкусен.
19.01.2017 18:58
6
4
надя петрова
Не разбирам, каква е ролята на аспирина? Може би служи за набухвател. За първи път срещам рецепта за сладкиш с аспирин и ми е много интересно. Благодаря Ви!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани