Тази рецепта коментираха

Анонимен
Юлиана
Юлиана
захарта се карамелизира дори и с капка вода,пак става златиста на цвят,тази рецепта си е бабината,от едно време и е сполучлива
09.06.2013 16:21
13
2
пламито
пламито
ами като гледам и ти пишеш с доста грешки и ти трябва да се развиваш в правописа
11.05.2013 12:20
10
3
Axenia
Axenia
То добре за кОлинарията, ама развий се първо в правописа, за да можеш да етеш рецепти :)) Пише се с арУ
кУлинар...:)) Иначе супер , дерзай!
06.02.2013 21:49
8
12
1
Покажи всички подкоментари
Thorin
Thorin
Никаква вода при топенето на захарта иначе става просто течен захарен сироп и не може да се карамелизира!
01.01.2013 14:28
9
4
1
Покажи всички подкоментари
павел
павел
аз съм на 14 и се справих добре мерси за рецептата аз искам да се развивам в колинарията
27.10.2012 18:17
21