Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Подходящи са за намазване със сладко или мармалад.
25.01.2024 12:46
Анонимен
Анонимен
И така направени - също
са много хубави. Правя ги
от години и ги хапвам с
кисело мляко ?.
⭐⭐⭐⭐⭐
25.02.2023 18:34
1
Ана
Ана
Аз намазвам филийките равномерно с разтопено масло, за да не попива яйцето и ги запичам на грила. Така яйцето се запича, а хляба отдолу е мек.
27.07.2017 13:33
6
Keta Petrova
Keta Petrova
Към сместа прибавям и малко масло и после намазваме филийките.
18.07.2017 20:39
5
Потребител#190307
Потребител#190307
Намазани предварително с масло,стават още по-вкусни!
14.06.2017 15:06
8
1