Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дони Ники
Дони Ники
Много вкусно!
25.04.2022 16:16
1
Стефан Бъков
Стефан Бъков
Обожавам рецепти, в които се слага от всичко, което се сетиш. Колкото повече - толкова повече. И не може да сбъркаш. Наздраве. :-)
06.04.2018 21:30
10
2
Радославка Андреева
Радославка Андреева
Абе хора, поредна рецепта в която слагате яйцето в гювечето и печете 30-35 мин.! Това яйце за толкова време става като камъче кораво! След като всичко се запече, се слага яйцето и 5 мин. са достатъчни, какви са тия 35 мин. печене......
19.01.2017 15:06
89
7
2
Силвия Павлова
Силвия Павлова
Не виждам проблем да печете по-малко, тъй като всичко е предварително сготвено - остава само яйцето да запече и топеното сирене да се разтопи.
24.02.2019 12:06
3
2
Потребител#182454
Потребител#182454
яйцата са сложени в началото и мога да ти гарантирам, че не са станали на камък. Въпрос на личен избор е кой кога да ги добави, това е моето предложение, никой не е длъжен да го спазва дословно.
19.01.2017 15:11
18
9