Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Баклава никога не мога да я чакам да истине
21.05.2024 21:23
Анонимен
Анонимен
Mislq che tezi 20 gr. gris nqma da stignat samo za 1 kora ,ami za drugite kakvo ,moje da e 200 gr,greshka v ispisvaneto moje bi .
19.10.2023 15:28
2
Анонимен
Анонимен
Правя я по същия начин само,че редят кора с грис,кора с орехи и става невероятно вкусна.
19.10.2023 15:16
Анонимен
Анонимен
Здравейте, грис само 20 г. ли е необходим?
27.11.2022 19:00
1
1
Анонимен
Анонимен
1в.ч. колко мл е?
12.11.2022 17:43
3
1
Olga Harizanova
Olga Harizanova
Здравейте! Страхотна е баклавата, само не ми става ясно колко грама са фините кори? С тази голяма тава ми се виждат пакет от 800гр. или просто сте удвоили дозата? Благодаря предварително за отговора!
04.02.2021 16:10
1
1
Olga Harizanova
Olga Harizanova
Също, ако можете да ми кажете, колко точно време варите сиропа? На снимките изглежда идеален за моя вкус.
04.02.2021 16:14
Н.Акифова
Н.Акифова
Това е типична Турска балкава овации
16.05.2019 16:09
1
Яница Николова
Яница Николова
Супер!
18.07.2018 22:56
1
marcheva14
marcheva14
Чудесно изглежда, Соня.!
06.01.2017 21:54
2
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Благодаря :)
07.01.2017 10:36
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Няма по-висока оценка от 5:)))Жестока е,Соняя!
06.01.2017 19:20
8
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Мерси Ели :*
07.01.2017 10:35