Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Чудесна рецепта!Аз обаче замених изварата с рикота,защото е с по-гладка структура.
29.12.2016 13:10
Ирена
Ирена
За да стане хубав чийзкейкът, той трябва да се пече бавно на слабо загрята фурна. Т.е. печем около 65-75 минути на 150 градуса, точно както е описано в рецептата. Успех, кулинари!
26.08.2013 11:21
2
1
Diana
Diana
И аз това се чудя.Месо да сложа ще се изпече по бързо.
25.08.2013 11:40
2
3
Марияна
Марияна
Какво му се пече 1ч и 15мин?
25.08.2013 10:54
1
Юлия Начева
Юлия Начева
Печенето непременно трябва да е на водна баня.
15.06.2013 18:36
2
1