Благодаря за това, че ми отговори. Салатата е много хубава и аз задължително ще я пробвам. Хайде, поздрав!
31.05.2017 12:41
1
Sevdalina Irikova
Поздрави и хубав ден!
31.05.2017 13:16
marcheva14
Добра рецепта, богата на подправки и добър дресинг и чудесни снимки. Защо гласувах с 3-ка , веднага ще се аргументирам, това което се вижда от снимките е, че тиквичките са нарязани на дебели парчета. Според мен трябва да са нарязани изключително тъничко, например с белачката за картофи и тогава салатата ще е още по-хубава. Точно това не е упоменато в рецептата.
30.05.2017 23:39
1
Sevdalina Irikova
Благодаря Ви! Приемам Вашият аргумент с едно пояснение. При процеса бланширане зеленчуците се нарязват с дебелина 0,5мм. По време на бланширането идеята е те да поемат от ароматите на зеленчуковият бульон, да променят леко консистенцията си , но не да се сварят, а да запазят хрупкавия привкус. Ако са тънко нарязани, ще се разкапят.
Но пък може да опитате, успех и да Ви е сладко!
Но пък може да опитате, успех и да Ви е сладко!