Съни, мила, направи ги! Това е най-добрата рецепта, която съм ползвала до момента, превъзходна е и изключително точна на пропорции. Грешки при нея няма. Много е лесна. Ще добавя още една снимка, за да се видят колко големи и пухкави стават самите еклери, ами френска му работа. Разбира се, че може и да се приготвям малки, фини, но нямах търпение да си играя с шприца, а да си призная аз трудно работя с шприц, нещо ми бяга, все уж го увивам , навивам достатъчно, нещо си омазвам ръцете винаги и се дразня.......трудно ми е. Признавам си.
Винаги до момента относно крема го правих с брашно и яйца и добавях голяма бучка масло, но този път реших да си го приготвя така както е даден с нишесте, аз не обичам много нишесте в кремове, но съм грешала определено. Разкошен пухкав крем. Най-хубави бяха след като ги охладих достатъчно в хладилник
Благодаря, Съни!
16.10.2017 22:12
1
Sevdalina Irikova
Комплимента е от сърце! По принцип не си падаме по сладкото, но еклери обожаваме. Досега ни ги е поднасяла мама, но сега съм решила да направя първата стъпка с твоята рецепта. Поздрав най-сърдечен!
Винаги до момента относно крема го правих с брашно и яйца и добавях голяма бучка масло, но този път реших да си го приготвя така както е даден с нишесте, аз не обичам много нишесте в кремове, но съм грешала определено. Разкошен пухкав крем. Най-хубави бяха след като ги охладих достатъчно в хладилник
Благодаря, Съни!