Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Здравейте, мили девойки, Дани и Албенка! Благодаря за хубавите думи!
Тортата е елементарна за направа. От много години търсих оригиналната рецепта за Гараш, по една случайност я открих в една стара, много стара кулинарна тъничка книжка на моя приятелка , книжката е от 1900 г. Посивяла, скъсанка тук там, но вътре една прекрасна рецепта и аз си я откраднах, веднага я приложих и то взе, че се получи една прекрасна торта. Този крем е разкошен, може и да се приготви със сладкарската сметана, там в скоби е написано, но аз ползвах заквасена, защото имах на разположение в момента. Дани, тортата е деликатна, но на вкус, фин шоколадов вкус, но за направа си е елементарна, мисля, че и така съм отбелязала при изписването на рецептата, "лесна торта". Пробвайте я някой ден, заслужава си. Още веднъж , благодаря! Най-сърдечен поздрав! Марчето
30.10.2017 11:35
21
4
2
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
О,невроятна.При първа възможност ще се опитам да я приготвя. Перфектно описана от перфектен готвач!
30.10.2017 10:29
5
4
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Обожавам тази торта! Винаги съм си мислила, че е много деликатна за приготвяне, но сега като прочетох твоята рецепта ,Миме ,се видях напълно способна да я направя. Много благодаря за хубавото описание и Поздравления!
30.10.2017 09:20
24