Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Гранада само от шоколад и олио ли е защото на мен ми стана много твърд се чупи когато я режа.Кеде ли е грешката?
01.04.2024 16:08
Анонимен
Анонимен
Супер стана! Браво за рецептата! Блатовете без брашно са страхотни!
25.02.2024 07:26
Анонимен
Анонимен
Харесва ми тортата"Гараш",но не се наемам да я направя.Страх ме е ,че нищо няма да излезе.Аь много пъти съм яла "Гараш",но е тежка торта.Накъртя и трябва да се яде много малко парченце
27.12.2023 20:12
Стефана
Стефана
Това е най-хубавата рецепта за торта "Гараш"! С нея, леко допълнена, миналата година спечелих второ място в първия конкурс за правене на торта "Гараш" в Русе. Миналата 2022 г. торта "Гараш" бе избрана за най-хубава шоколадова торта от всички торти по целия свят в класацията на Taste Atlas! Благодаря! ❤️
26.08.2023 16:20
19
Анонимен
Анонимен
Здравейте! Със заквасена сметана ли се прави?
04.03.2022 09:16
3
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Белтъците за тази рецепта трябва да са 200 гр. Десет белтъка от много малки птици...
29.11.2021 19:14
4
Потребител#255465
Потребител#255465
Аз не намирам нищо общо между Сахер и Гараш. Нито като вкус нито като начин на приготвяне. За да се нарече нещо реплика на друго трябва почти да няма разлики. А тук имаме един шедьовър на сладкарството. Което незаслужено наричате реплика. Колкото и лесна да изглежда за приготвяне, много малко сладкари се наемат да я правят по оригинална рецепта и автентичен вкус. Така че , отдайте заслуженото на Гараша, не го наричайте реплика. С уважение.
06.05.2020 18:47
27
3
1
Покажи всички подкоментари
Maya Staneva
Maya Staneva
Разполагам само с черен шоколад 70%, който не е за топене, а за директна консумация, дали мога да го използвам в рецептата?
20.04.2020 09:00
12
Петя Георгиева Дадачева
Петя Георгиева Дадачева
Как така блатовете се пекат един по един ?!!?! А другите през това време втасват ли ?! 5-6 блата .... ?! торта "Гараш" е не по висока от 6 см . нещо тук е сбъркано .
14.04.2020 23:00
4
20
6
Покажи всички подкоментари
Елена Томова
Елена Томова
Тортата изглежда добре, но без животинската сметана която се ползваше преди години за направа на тортата, вкуса няма да е същият. Правехме тави с торта Гараш с майка ми за цяла София навремето....Ако можех да намеря такава сметана, щях да си спретна една тортичка с вкус от 80те....
11.06.2019 20:30
25
1
2
Покажи всички подкоментари
Яница Николова
Яница Николова
Супер!
12.08.2018 21:33
2
Потребител#201146
Потребител#201146
Здравейте,
а каква сметана се използва за крема - течна или заквасена?
Поздрави!
29.05.2018 08:15
3
1
5
Покажи всички подкоментари
Валентина Миленкова
Валентина Миленкова
Здравейте искам да попитам дали на най горния блат се слага от крема или само от страни.Защото на снимката виждам крем само а 3 места.
11.04.2018 16:29
17
2
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#208180
Потребител#208180
Рецептата е прекрасна и си струва да се опита!
03.03.2018 20:41
6
3
marcheva14
marcheva14
Разрешавам си да кача още една снимка, защото сега вече тортата е окончателно стегната и много добре се разрязва и шоколада става идеално равен, не се чупи, остава твърд и хрупкав, което се и търсеше.
01.11.2017 00:01
41
4