Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотен! Нямах какаови бисквитки и сложих 1 с. л какао. Бях си изгубила рецептата и тази е 1 :1. Благодаря!
31.07.2022 20:01
1
Милена
Милена
Правя често салама, за който споменава Лили, едно време го наричахме унгарски. Този не съм правила. Но обикновени бисквити с какао не съм виждала. А снимката е на унгарския салам и не е сложена от авторката на рецептата.
13.12.2015 00:19
7
1
Ками
Ками
може ли вместо вода да разтопим локума в прясно мляко?
11.03.2015 18:05
5
петя йорданова от софия кв.обеля.
петя йорданова от софия кв.обеля.
Ще го пробвам изглежда ми вкусе н
09.10.2014 18:37
6
1
Лозка
Лозка
сладкиша изглежда много вкусен, ще го изпробвам,но аз винаги спазвам това, което е по рецептата и се получачава перфектно и много вкусно
13.10.2013 19:20
2
1
Покажи всички подкоментари
SULZICA
SULZICA
Лили говори за друга рецепта която аз от години правя, защо не да се съчетаят и двете ще стане чудесен сладкиш.Браво на авторката за чудесната рецепта
11.10.2013 15:36
1
Краси
Краси
Много обичам локум и в комбинация с факт,а че рецептата определено не изисква някакви специални сладкарски умения, мисля непременно да я пробвам.
10.09.2013 16:53
1
Дани
Дани
Да, заедно се слагат в подходящ съд и се нагрява докато се получи еднородна смес, т.е. локума се е разтопил напълно и е поел всичката вода. Ако обаче сместа се получи много гъста, трябва да се добави още малко вода.
04.06.2013 14:11
Дани
Дани
Здравейте този сладкиш си го спомням от моето детство :). Наистина е много вкусен!!! С удоволствие ще се опитам и аз да го направя вкъщи. Само едно да попитам водата и локума на едно ли се слагат?
28.05.2013 13:20
10
Viki
Viki
Благодаря за рецептата ще я изпробвам непремено!Принципно аз правя този десерт с масло вместо с вода,но твоята рецепта ми харесва много повече!Хареса ми и това,че си добавила локум(Не се бях сетила за това).Поздрави и благодаря отново!!!
21.05.2013 17:40
2
Нели Христова
Нели Христова
Сладкиша е страхотен.Които го е правил знае колко е вкусен.
22.03.2013 11:53
4
ценко
ценко
Абе тая Лили била много проста
06.03.2013 14:44
2
мел73
мел73
от години правя този бърз и мързелив сладкиш/казвам мързелив,защото не изисква много старание и труд/и мога да добавя,че рецептата изобщо не е рецепта за буламач,както е посочено по долу,изглежда въпросната Лили или не се е опитала да изпробва рецептата,или е лош сладкар.Саламът е страхотен,а искам да добавя и това,че аз накрая го овалвам отново в смлени орехи и пудра захар
29.01.2013 12:50
Гънгълов
Гънгълов
Лили, обади се да те опъна, ще ти хареса. Няма да е меко като локум.
28.01.2013 23:14
3
лия
лия
Прекрасен сладкиш, лесен за правене и не е толкова калоричен и тежък като класическата рецепта с масло, яйца и т.н. Браво на автора!
20.01.2013 12:02
1