Тази рецепта коментираха

Анонимен
Моника
Моника
извинявам се на всички на които не съм обърнала внимание !
31.01.2014 17:20
Габб
Габб
захарта карамелизира ли се и десертът става ли твърд?
05.11.2013 22:08
1
1
1
Моника
Моника
ами не захарта не се карамелизира просто се разтопява със шоколада и така се получава една Смес която като престои се втвърдява но не прекалено
31.01.2014 17:17
Даниел
Даниел
Такъв десерт съм хапвал, много е вкусен, но тая зърнена закуска откъде да я намеря, къде ли не търсих и никъде я няма...
04.06.2013 18:27
1
1
Моника
Моника
значи има я в по големите магазини, като лидъл например просто ще гледате на снимката. ако пак не можете да намерите опитайте се да разделите на няколко парченца едрата зърнена закуска
31.01.2014 17:08