извинявам се на всички на които не съм обърнала внимание !
31.01.2014 17:20
Габб
захарта карамелизира ли се и десертът става ли твърд?
05.11.2013 22:08
1
1
1
Моника
ами не захарта не се карамелизира просто се разтопява със шоколада и така се получава една Смес която като престои се втвърдява но не прекалено
31.01.2014 17:17
Даниел
Такъв десерт съм хапвал, много е вкусен, но тая зърнена закуска откъде да я намеря, къде ли не търсих и никъде я няма...
04.06.2013 18:27
1
1
Моника
значи има я в по големите магазини, като лидъл например просто ще гледате на снимката. ако пак не можете да намерите опитайте се да разделите на няколко парченца едрата зърнена закуска
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани