Здравейте, хлебопекарната ми е старичък Мулинекс. При мен програма от 1 до 3 е за франзели. Моля, ако може дайте съвет на коя програма да правя този хляб, респ. за какъв грамаж е рецептата, че честно казано не съм в час.
04.02.2024 10:15
Анонимен
Хляба стана невероятен. С хлебопекарна Тефал съм и го изпекох на 4-та програма.
23.11.2023 12:38
3
1
Анонимен
Моята също е Тефал . Стана хуцав и пухкав отвътре, но с много твърда дебела кора отвсякъде. Горната я напръсках с вода и увих хляба в кърпа. Горната омекна, но отдолу и отстрани не
17.02.2024 23:26
Анонимен
Стана супер
08.02.2023 18:00
1
Анонимен
Хлябът стана перфектен, но ми се развали хлебопекарната и го изпекох във фурната.
12.01.2023 21:38
2
1
Анонимен
Точно по тази рецепта го правя и става голям и пухкав.
Трябва да се мери всичко ,използвам везна.
Всеки път се получава.
Пробвайте и не се отказвайте.
Хлебопекарната ми е Мюхлер
23.10.2022 11:02
4
2
Анонимен
Никога солта и захарта не се поставят заедно в хлебопекарна. Първо е захарта заедно с маята и последно отгоре върху брашното се слага солта.
02.05.2022 13:23
12
9
1
Анонимен
Хляба е перфектен ,
горната коричка е
мека , но долната е
твърда и препечена .
18.12.2023 21:56
1
Олга
Посъветвайте,каква хлебопекарна да си купя!
28.03.2022 20:36
1
Анонимен
хляба е недопечен по рецептата
15.02.2022 19:14
2
3
Анонимен
Това 1 кг ли е?
06.09.2021 21:51
2
2
4
Анонимен
за 1 кг хляб- мая-6-8 гр,олио-1супена лъжица,1 чаена лъжица захар,вода-420-430гр,бяло брашно-680гр и в-ху брашното 1 ч.л. сол.
08.11.2023 07:40
2
Анонимен
Или 330 вода на 550 брашно :)
07.09.2021 22:29
Анонимен
Грешка- 500 гр. брашно...
07.09.2021 22:25
1
Анонимен
Това е за 750 гр. хляб, за около килограм слагам 300 мл. вода и 600 гр. брашно.
07.09.2021 22:23
1
Биляна Владова
Съгласна съм, че много зависи от качеството на брашното.
Трябва да се мери всичко ,използвам везна.
Всеки път се получава.
Пробвайте и не се отказвайте.
Хлебопекарната ми е Мюхлер
горната коричка е
мека , но долната е
твърда и препечена .