Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Хлябът стана перфектен, но ми се развали хлебопекарната и го изпекох във фурната.
12.01.2023 21:38
Анонимен
Анонимен
Точно по тази рецепта го правя и става голям и пухкав.
Трябва да се мери всичко ,използвам везна.
Всеки път се получава.
Пробвайте и не се отказвайте.
Хлебопекарната ми е Мюхлер
23.10.2022 11:02
1
Анонимен
Анонимен
Никога солта и захарта не се поставят заедно в хлебопекарна. Първо е захарта заедно с маята и последно отгоре върху брашното се слага солта.
02.05.2022 13:23
2
3
Олга
Олга
Посъветвайте,каква хлебопекарна да си купя!
28.03.2022 20:36
Анонимен
Анонимен
хляба е недопечен по рецептата
15.02.2022 19:14
1
Анонимен
Анонимен
Това 1 кг ли е?
06.09.2021 21:51
3
Покажи всички подкоментари
Биляна Владова
Биляна Владова
Съгласна съм, че много зависи от качеството на брашното.
13.01.2021 10:43

Последно Коментирани